Ture for grupper
Naturvejleder i gang med at fortælle
Naturvejleder i gang med at fortælle

Gruppearrangementer

NaturKulturVarde skræddersyr arrangementer for større grupper. Hvad enten I er en skoleklasse, personalegruppe, eller et fødselsdagsselskab så kontakt os med jeres ønsker og lad os give et forslag til en aktiv og lærerig dag i naturen. 

Naturvejledning 

En naturvejledertur handler om landskabet, om naturen og menneskets brug af den - før og nu. Gennem fortællinger, aktiviteter og direkte oplevelser ude i landskabet er det målet, at alle bliver klogere på den natur, der omgiver os.  Uanset om vi er en skoleklasse, en virksomhed eller deltager i et fødselsdagsselskab. 

Natur teambuilding

Vær aktiv, brug kroppen og få nye oplevelser med hjem fra sjove konkurrencer og lege, der gennemføres på naturens præmisser i naturen. I kommer til at bruge hoved, krop og sanser og I får fælles oplevelser, der fungerer som en fremtidig fælles reference. Vi lover jer en anderledes dag med både udfordrende samarbejde og socialt samvær, hvor I ser jer selv og hinanden i nye og uvante situationer. Og I vil blive overraskede over, hvor meget I kan!

Friluftsaktiviteter

Ønsker I et aktivitetsniveau der er højere og hvor der er personlige grænser, der kan afprøves, kombinerer vi ofte naturteambuilding med klatring og rebøvelser eller andre mere fysisk krævende opgaver, dog altid med en sværhedsgrad der er nøje afstemt med deltagernes forudsætninger.

Walk'n'talk - en strategisk skovtur

Walk'n'talk i skoven er en gruppe oplevelse, der byder på et væld af spændende oplevelser, udfordringer til hoved og krop, finurlige poster, mærkelige kasser, dæk - kort sagt overraskelser på undervejs. For at løse opgaverne og komme godt i mål, skal deltagerne kunne følge kort, bruge fantasi, humor, erfaringer, kreativitet, fordybelse og være villige til at handle og tage chancer. Walk'n'talk i skoven er et oplagt alternativ,  når kolleger, gæster, kursister eller forretningsforbindelser vil lære..

  • hinanden bedre at kende
  • at træffe fælles beslutninger
  • at arbejde hen imod et fælles mål.